Moas sommarlåda

Så var jag äntligen klar med Moas sommarlåda. Det var en helt vanlig skokartong som de fick på dagis i början av sommaren. I den skulle de samla sommarminnen. Inte så lätt att komma ihåg, men i den finns:

Snäckor, kottar, en broschyr, foton och en karta.

Så här blev den
Malte ståtränar

Ja så här ser det ut dagarna igenom hemma. Malte drar sig upp till stående och kämpar hårt för att blir stadigare. Men det är inte bara roligt...efter en stund skakar benen och det blir JOBBIGT!!!
Lärarkalender anno 2008 x2

Nu har jag fixat till både min egen och min makes kalender för läsåret 08/09. Jag ska ju börja jobba i januari, så det var väl lika bra att införskaffa en kalender. Sedan går det ju bara inte att lämna den tråkigt grön. Efter lite tjat och trugande fick jag piffa till även Andreas kalender!! KUL!!!Bokmärken efter inspiration från Jejja.

Möblerat om

Vi har ju så goa vänner, det har vi konstaterat många gånger. I förrgår ringde Madde och undrade om v behövde en säng. Grannen hennes hade tydligen en 90 cm resårbotten, som de ville bli av med. Då tänkte hon på oss. Självklart sa jag! Trodde ju också att Moas växasäng var 90 bred, men det var den ju inte....MEN med lite ommöblering så fick den plats på barnens rum ändå. Så nu har de en myssoffa och vi en extra sängplats för gäster!! TOPPEN!!

Så här ser det ut nu på barnens rum:
       


Det som saknas nu är gardinkappor, eftersom längre gardiner är ivägen. Som tur är så hittade jag söta på ellos på rea. 71 kr styck. FYND!


MHV augusti

Efter att ha haft ett uppehåll från Månadens hemlige vän på Pyssel.net under juli, var jag sugen igen. Igår damp ett paket ner från en otroligt generös vän. Blommor, brads, band, akrylfärg och knappar. STORT TACK!!Det är dessutom 1 år sedan jag gick med i MHV för första gången. Det är ju bara såååå roligt!!

Norrlandstrippen i bilder och några få ord...

Andreas och Malte på en rastplats i TabergMoa vid Braehus på vägen upp. Klockan är runt 23-tiden. Solen på väg ner och bilarna susar förbi på E4:an


Äntligen sommar igen!


Härligt i skuggan! Malte kryptränar.


Glad 4-åring på födelsedagen...PAKET!!


Överlägset mest populära presenten kom från mormor och morfar...en utklädningslåda! Däri en prinsessklädsel med smycken och krona. Nu är Moa prinsessa varje dag...på riktigt!!


Farfar och farmor på besök. Farfar tar igen sig...bekvämt? Knappast!


Moa och farmor. Coola brudar!


Mormor och Malte i konversation på filten!


Bus och lek med morfar, en självklarhet!


Ett besök på Rövarbyn i Docksta. Moa fick hoppa av sig i en och en halv timma. Fullkomlig glädje!


Vacker omgivning!


Moa och jag åker rutchkana...FORT gick det!


Å så 100 mil hem igen! Regnet väntade på oss strax norr om Gävle. Busväder och trötthet gjorde hemresan 15½ timma lång. 3 timmar längre än resan upp! HUGA!!Tack för allt mormor och morfar! Vi ses snart.

Senast scrappade alstren

Dessa gjorde jag när vi var uppe hos mina föräldrar i Norrland i förra veckan. Mycket nöjd med båda. Punchinella på båda såklart! ;-) Beroende!!??
RSS 2.0