Mitt bidrag till Stellas stora kit-tävling

image268

Smakportioner

Nu kan jag inte hålla mig längre! Amningen känns inte lika mysig denna gången, så vi tjuvstartar lite med smakportionerna. Idag är Malte 3½ månad och han fick starta med hemmagjord morotspuré. Inte helt illa, så detta ska nog gå bra. Lika spännade och roligt som med Moa. ÄNTLIGEN!

image265

image266

image267

I frysen har jag även hemmagjord ärtpuré och majspuré...men först morot nu i några dagar!

Busiga Moa

När Andreas fyllde 31 den 10 april, kom Agneta på besök. Jag hade planerat för middagen och Agneta och Moa åkte iväg för att handla det jag behövde. Snäll som farmor är, så fick ju Moa klistermärken, som hon skulle klistra in i sin lilla bok när hon kom hem...MEN hon kunde inte riktigt vänta....det blev ju så fint på bilens armstöd!

image262


Efter middagen så passade jag på att fota Malte och farmor....de matchar ju varandra så otroligt bra!!

image263

Somna på ett annorlunda sätt

Moa är en mästare på att somna på de mest lustiga sätt. I förrgårkväll såg det ut såhär när vi tittade till henne:

image260


Vår i trädgården

Äntligen är våren här på allvar! Vi har nu i två veckors tid fixat och donat för att göra trädgården lekvänlig. Vi fyndade ordentligt på en lokal lågprisbygghandel...gungställning med gunga och rutchkana: 600kr och sandlåda för 400kr. Sedan fick vi genom goda vänner tag på ett helt flak sand för......120kr (!). Sedan var det "bara" att gräva och skotta och gräva och skotta. SÅ BRA RESULTATET BLEV!!! Moa är stormförtjust!

Här följer några bilder på barnen i vårvädret:

image256

image257

image258

image259

Svärmors present

Den 1 april fyllde min svärmor Agneta 60 år. Eftersom vi inte visste vad vi skulle köpa, så kom jag på idén att göra en liten bok med uppskattande ord från nära och kära. Så sagt och gjort, jag mailade till hennes närmsta vänner och familj och bad att de skulle välja ett av följande alternativ:

* Beskriv Agneta med 3-5 ord.

* Berätta om ett gemensamt minne, som betyder extra mycket.

* Det kanske finns något hos henne som ni uppskattar extra mycket...berätta!

Sedan var det bara att vänta på svar...och de kom! Jag tror att jag fick in ca 20 svar. Dessa skrev jag ut och började sedan knåpa ihop den lilla boken. Till den altrade jag även en plåtlåda. Det hela tog ca 3 dagar av intensivt arbete och resultatet blev kanon.

Jag hade inte kunnat få bättre reaktioner från Agneta eller de inblandade. SÅ ROLIGT ATT GÖRA ANDRA GLADA!!!!

Så här ser den ut:

           

RSS 2.0