Snart är 2007 slut

Året som gått har varit händelserikt. Vi har flyttat till hus, renoverat, gift oss och väntar vårt andra barn. Man kan nästan inte förstå allt vi åstadkommit, men det känns helt underbart. Det mesta har hänt under den andra halvan av året också! Det som känns skönt är att vi gjort bort det mesta av den renovering vi ville innan bebisen kommer. För det kommer nog att ta en hel del energi och planering att få ihop vardagen som 2-barns föräldrar. Då behöver man ju inte en massa renovering hängande över en.

Det är i skrivande stund 13 timmar kvar av detta året och det känns inte som att det blir någon bebis i år, utan att den stannar de futtiga timmar som är kvar och lite till... Det är otroligt hur mycket man kan jaga upp sig själv av en tanke på att ens barn skulle födas på årets sista dag. Det är väl inte världens undergång!?!? Men man ser någonstans att barnet skulle bli besviket någon gång längs vägen. Sist med allt! Moppe, bil, krogbesök...men HALLÅ!!! Det är väl viktigare att barnet föds fram friskt och får en bra uppväxt...och det vet vi att vi kan ge. Sedan kan man ju alltid låta barnet gå i 08-gruppen i skolan, eftersom det skulle gynnas mer av det, än att gå med barn som är födda samma år. Men, men...tänker inte ägna det mer tanke nu!

Husflytten har varit det absolut största, även om vigseln i sig blev vad vi hoppats på. Vi har ju varit tillsammans så länge (8 år) att det egentligen bara var att ändra på det juridiska och befästa det vi redan känner och vet.

Huset ja, det har väl sugit ut både pengar, ork och tålamod. Men det har varit värt varenda jobbig stund, eftersom belöningen varit så mycket större. Visst, ett större ansvar! Men också så mycket mer givande. Det finns inte mycket som är så tillfredsställande som att skapa sitt eget hem efter tankar och idéer man haft sedan länge. Att känna och se att man klarar så mycket mer än vad man tror. Att se sitt hem spegla de människor VI är! Listan kan göras lång...

Det jag hoppas nu av det nya året, 2008, är att vi får fortsätta njuta, men i större dos. Att förlossning och den nya tillvaron med 2 barn ska gå så bra som möjligt. Att alla i vårt liv; släkt och vänner får må bra och känner att de uppskattas så otroligt mycket för de, de är! För utan vännerna och familjen hade vi t.ex. aldrig fixat husflytt och renovering så bra som vi gjort.

Nu vill jag bara önska alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Sköt om er!
Kram Anneli

Stämpelpriset från Cropen

Idag kom de urfina stämplarna från Design by Peterlina, som jag vann i Cropen på Pyssel.net för några helger sedan. TACK så hemskt mycket! 

 Å så här ser de ut:


image208

16 dagar kvar

Ja nu är det snart bara 2 veckor kvar till utsatt datum och det känns skönt! Ska i första hand klara de 5 dagar det är kvar av detta året...det känns lite mer oroligt. Visserligen gick jag över tiden med Moa, men man vet ju aldrig.

Julhelgen har varit tuff. Diarré och allmänt hängig. Har sovit och vilat massor och ätit lite för lite. Har tappat 4,5 kg!!!! Å det bara på 3 dagar. Det känns inte helt OK....inte rätt tillfälle att "banta", men det ska nog inte ha påverkat bebisen.

Känner mig fortfarande illamående och trött, så man undrar ju om det finns tid för återhämtning eller om jag måste föda lite halvt risig!!??

Summa summarum.....JAG ÄR LESS!!!!!!

Scrapsaker i julklapp

Detta fina scrappaket fick jag av min lillasyster i julklapp:

3 Pro Marker-pennor
2 Dabbers
2 Magnoliastämplar
Papper

image207

Senaste alstret

Innan jul och magsjuka hann jag göra en LO som jag hemskt gärna vill visa upp....blev SÅ nöjd! Den är gjord efter en gammal skiss, som jag hittade på skiss-bloggen.


image206Årets julgran

Här kommer en bild på vår första egna julgran, som står i vardagsrummet. Den doftar så härligt och sprider sån julstämning. Skulle ha velat ha en ljusslinga med små ljus i också, men hittade ingen...nästa år kanske!?!

image204

En liten sneek preview på badrummet

Som alltid är det finliret kvar....men detta ger en ganska så bra bild av helheten. Fler detaljbilder kommer när ALLT är färdigt!

image201
Detaljerna faller på plats. Baksidan på duschväggen, med handduksstänger.

image202
Min stolthet; kaklet som jag satt!

image203
Fortfarande skyddsplasten kvar på skåpen.

Cybercropade i helgen som gick

I helgen som var, var det äntligen en cybercrop och precis vad jag behövde för min scraptorka! Jag gjorde 2 LO:er och 2 julkort. Korten blev jag väl sådär nöjd med, men LO:erna kändes det dessto bättre med! Till råga på allt, så blev jag tvåa med "Kyssen" också....HUR kul som helst. Priset är stämplar från design by Peterlina. Ska bli spännande att se vilka det blir. Gillar hennes stämplar massor.

Här kommer bilderna:

image197

Avslutningen på vår Borgerliga vigsel den 3/11.

image198

Moa leker med dockor.

 Julkort nr. 1 (klicka på bilden för förstoring)  Julkort nr. 2,  á la Kitch

MHV december

Jag har fått mitt paket från månadens hemlige vän!! Ett kanonpaket med papper från MME och Love Elsie, overlays, svart cardstock, bling från Doodlebug och rubons från MME. TACK!!!

image196

RSS 2.0