Blivit besatt?

Det går nog inte en dag nu utan att jag tänker på hur mycket jag skulle vilja ha en iPhone. Nu har jag ändrat mig från vit till svart, eftersom jag hittat så läckra skal, som jag tycker passar bättre till den sistnämnda.

Nu kan man ju fundera på hur sunda dessa tankar är. Det blir ju en mindre mani till slut...över ett materiellt ting! Men jag antar att det är så människan fungerar. Vi drar oss till saker som tilltalar oss, vare sig det är ett vackert papper, en DVD eller en bil. Vad är det som gör att vi människor kan bli så tokiga i materiella saker?

När det gäller iPhone så kan jag inte säga att reklam är det som påverkat mig mest, utan där är det vänner och bekanta som öst beröm över telefonen; detta unikum! Det i sin tur har ju fått mig att surfa runt och läsa mer och hitta de bästa priserna. Tyvärr finns det ju inte de BÄSTA priser just nu...strax över 7000 kr är ju inte BRA! Jag har intalat mig själv att jag inte ska binda upp mig på något nytt abonnemang, men jag märker ju att jag sneglar på de ändå. Det finns ju speciella sidor som bara räknar ut vilket abonnemang som passar dig bäst för just iPhone. GALET!

Sedan har jag ju som sagt hittat sidor med läckra tillbehör, då främst skal. Titta här bara:




Ja vi får väl se var detta slutar. Det är nog bättre att bara sukta efter scrapsaker istället. Det blir ju lite billigare, i alla fall om man ser till engångsinköpen! ;-)

Vintage

Äntligen är jag klar med en LO som legat sedan i höstas. Jag satte fast fotot på det perfekta papperet, men sedan tog det stopp. Igår fick jag plösligt idéer med lite nyinköpta saker. Den blev OK, men lite spretig, tycker jag. Dock skönt att den är klar för att sättas in albumet, istället för att samla damm!

Malte med sin tremänning Hanna.




Moas dröm

Jag har sedan ett drygt år tillbaka haft en lapp på skrivbordet med en liten konversation med Moa nedtecknad. Den ägde rum en morgon när hon vaknat i november 2008.

Hon sa:
- Jag drömde att du dansade på festen mamma och så var jag ledsen.
- Varför var du ledsen gumman? undrade jag.
- Jag fick inte kramas!

Den drömmen var jag ju tvungen att skriva ner och spara. Sedan blev den såklart liggandes, tills idag. Jag tog fram ett av mina superdyra (i papperssammanhang!) Prima-papper som jag inte vågat använda eller haft rätt projekt till. Jag tog också fram ett foto från hösten 2008, som jag inte känt för att scrappa innan. Nu passade det PERFEKT! Allt klaffade och ca. en timma senare, så var LO´n klar...så här blev den:



Kram

Högst upp på önskelistan

Måste bara skriva lite om en produkt som jag fullkomligt kärat ner mig i...iPhone 3Gs!! Jag kan inte släppa tanken på att få äga en sådan läcker telefon. Sannolikheten att jag skulle få äga en inom en inte alltför avlägsen framtid är ju mikroskopisk pga priset, så det gör det hela mycket jobbigare!! Jag är helt säker på att jag inte skulle vilja byta telefon någonsin igen, om jag hade en iPhone. Den har ju ALLT! Snygg är den också. Gillar nog den vita bäst...titta här bara:


Sorgligt dåligt med uppdateringar...jag vet!

Jag försöker att lägga mindre tid på Internet-surfing och mer tid på scrappandet, så därför blir bloggen så sällan uppdaterad! Men här kommer lite bilder på det jag skapat sedan jag uppdaterade sist. Jag har mer också, men det kan jag inte visa förrän det visats på Brunson blogg.











Kram

RSS 2.0