Ännu en härlig dag utomhus

Jag tror inte att jag har varit ute så mycket någon vår de senaste 7-8 åren, som jag har varit och är just nu. Det säger rätt mycket om de nya allergimedicinerna som jag fått. Det är så härligt och jag bara njuter.

Idag hade Moa Ebba på besök och de lekte så bra ihop. De sprang mellan studsmattan, gungorna och rutschkanan i lite drygt två timmar. Vi hade ett litet avbrott för fika, men annars var vi ute på gräsmattan. Jag och Moa hade tidigare på dagen, efter Moas frisörbesök, köpt två (olika sorter) buskar av sorten amerikanska blåbär. De har jag och Andreas grävt i ordning en rabatt till, bredvid gungställningen. Det blev bra! Ska bli väldigt intressant att se hur de tar sig.

Jag hade såklart kameran med ut och här kommer några dagsfärska bilder...
Far to long

Ja tiden sedan jag fick jobb den 25 februari har varit hektisk, minst sagt! När man kastas in i en lärartjänst under pågående termin finns inte riktigt tid för andrum. Man ska ta över en redan (förhoppningsvis) fungerande grupp och planera sin undervisning samtidigt som man ska lära känna barnen och ta hand om allt som händer på vägen. Lägg till en massa nytt i form av skriftliga omdömen i ALLA ämnen, Unikum (ett datorprogram för just omdömen m.m) ny arbetsplats och kollegor (som i mitt fall är helt UNDERBARA!). HJÄLP!!! Jag har inte haft tid att andas vissa veckor. Allt går i ett...jobb, hem och barnen såklart! Det känns lätt som att man försummar de när man jobbar heltid, men jag ska få det att fungera.

Har äntligen fått fast i kommunen också! Sån lättnad nu när läget ser tuffare ut än någonsin!! Nån placering ska man väl kunna få!?!?

Veckan innan lovet var stressigare än vanligt. Jag hade två möten med föräldrar och magen krånglade såklart extra mycket pga stressen. Det tog ut sin rätt kan jag säga!

Vi hade bestämt oss för att ta ut varsin föräldradag på Skärtorsdagen för att kunna åka norröver en dag tidigare. MEN så blev inte fallet. Vi fick magsjuka hela familjen istället! :-( Malte började på natten mot Skärtorsdag, seda tog Moa vid under dagen....Andras natten mot Långfredag och jag på em samma dag! PUH! Idag är det onsdag och jag känner mig fortfarande inte riktigt OK. Inget man kan påverka, men såklart supertrist. TUR att vi har så långt sommarlov, så att vi kan åka norröver och stanna lite längre. Snart ett år sedan sist och det är för länge!!

Jag har hunnit byta glasögon under denna perioden också. Det blev nr. 3 och jag är jättenöjd! Eleverna tyckte de var snygga! :-) Sedan har jag hunnit tattuera mig också. Det hade ju gått 3 år sedan sist tror jag och det är alldeles för länge. Nu ska jag börja spara till mitt största projekt hittills, en halv-sleeve med japanskt tema...drake, körsbärsblommor och lite moln....spännande!

Den jag gjorde nu sist....Carpe diem:Den är inte färdigläkt och ser därför lite skrovlig ut. Den har inte "smält" in i huden riktigt än.

Måste bara visa hur Malte somnade härom kvällen också....trötter!

RSS 2.0