MHV oktober

Ja det är inte ens oktober än, men min hemlige vän denna månaden var såååå snabb!!

Jag fick ett jättefint kort och en avi med posten idag. I kortet stod det: Återstår att se om kortet eller paketet hittar fram först. De kom på samma dag!

Innehållet var underbara papper från Scenic Route - POP STAR, Game spinners från Tim Holtz och ribbon brads. TACKELI TACK TACK!!!! Så generöst av dig, vem du än är!
Skapat

Förra helgen fick jag en LO gjord. Trodde inte att det skulle vara möjligt eftersom jag inte hade det riktiga suget. Men så tittade jag in i en mycket inspirerande blogg, en skiss-blogg tillhörande Zarah. Där hade hon sin veckoskiss och den föll mig i smaken direkt, som de flesta av hennes skisser brukar göra. Så jag pysslade och följande LO blev resultatet, som Zarah dessutom publicerade i sin blogg. KUL!!


Måste bara viska lite...

Jag får ju inget visa, men jag kan viska lite om att jag ska bli publicerad...2 ggr om! Jag har fått med en LO till Scrapbooking-mm´s Skissbok som kommer ut i November och en LO till November/December numret av tidningen. ÖVERLYCKLIG!!!


Min fina tös

Måste bara lägga in två underbara bilder på Moa. Det ena togs i lördags när hon var uppklädd och redo att åka till farmor och farfar. Det andra togs idag när hon provade sina nya regnkläder. Röda och signal-orangea!! Köpte även en sydväst till henne, eftersom jag insett att det behövs. Inte roligt med pisseblött hår! Hon ser ju ut som en riktig liten fiskegumma...helt bedårande!

Vi har för övrigt haft en mysig eftermiddag. Hon har lämnat den värsta trotsen bakom sig och är numer kramig och go som bara den. Jag hade dessutom en liten överraskning till henne idag. Rörpärlor i maxi-modell och pärlplattor, från Panduro. Såg dessa pärlor på dagis och blev förälskad. De är asläckra och mycket roligare än små rörpärlor. Moa blev JÄTTEGLAD! Så vi la pärlplattor på kvällen innan läggdags.

 Älskar dig gumman!
Min ensamhelg

Ja så var då min ensamhelg över. Från lördag förmiddag till söndagkväll fick jag vara alldeles själv hemma. Tyvärr har jag en förkylning så jag har varit lite hängig, men jag har försökt att bortse ifrån den och göra lite saker ändå. Jag har städat barnens rum, satt upp en hylla, tvättat och börja städa i min scraphörna. Jo, jag fick en LO scrappad också, men det var inte lätt i all röran!

Det viktigaste var ändå tiden för mig själv. Ingen som drar i mig eller behöver min uppmärksamhet. Tiden att sitta ner och "läsa" en inredningstidning, dricka kaffet i lugn och ro och titta på en film! HELT UNDERBART!!! Synd bara att barnen inte vill sova...klockan är nu efter nio och båda är vakna. Moa gråter och gnäller och Malte busar i sängen...*suck*

Ja, en liten verklighetsflykt fick jag i alla fall...

HYLLAN i vardagsrummet


Mot nya färdigheter

Massor händer med Malte just nu. Två tänder har äntligen tittat fram i överkäken, han sover hela nätter igen OCH han har lärt sig klättra! Ja du läste rätt...KLÄTTRA!!!

Jag har ju haft min ensamhelg i helgen, när Andreas har varit i Borås med barnen. Innan de skulle åka igår, så tog jag dessa biler på Malte när han klättrade upp och ramlade ner från resväskan. När de kom hem idag så berättade Andreas att han i Borås klättrat upp för 3-4 trappsteg!!!! VA??? Det ska han väl inte kunna redan! Vi kommer att få det jobbigt med lillprinsen, det vill jag lova! HUGA!
Vår lilla toker

Var bara tvungen att ta fram kameran när Malte vaknat efter sin förmiddagslur idag. Han såg precis ut som Toker! Så  SÖT!!
MHV september

JAAAA jag fick mitt paket idag och det var en jättetjock rulle med Punchinella och ett sött kort! Tack snälla!! Det var 10 olika om jag inte räknat fel: silver, guld, gunmetal, mörkblå, ljusblå, turkos, svart, lila, pärlemor och grön. Punchinella är ju min stora favorit ockå, använder det nästan jämt!! Så TACKSAM!!


Me & I - kläder

Idag var jag och hämtade ut kläderna från Me&I som kommit. Hade klädparty i måndags, så det var snabbt jobbat. Allt passade kanon. Så fina barnen blir i dessa kläder. Moa har ett nattlinne med Sköldis också, så jag måste väl fota barnen tillsammans i matchande pyjamaser senare! ;-)

 Så här kan man se ut om man inte vill vara med på fler bilder! (Klicka för förstorad version)


Skapat

Äntligen fick jag lite lust och tid igår kväll, så jag kunde scrappa lite. Det är Cybercrop på Pyssel.net i helgen och en av utmaningarna är en liftkedja.

Här är min LO. Fotot är scrappat en gång tidigare, en då till Agneta. Denna gången är det till Maltes album.Sedan har min kusin Pia bett mig att göra nya försättsblad till hennes kalender. Inte för mycket krusiduller, var min vägledning. Hoppas att hon gillar det jag gjort!


Potatismos

Vid middagen idag fick Malte testa att äta lite potatismos på egen hand. Det var JÄTTEROLIGT, även om det inte blev så mycket ätande. Kan tilläggas att det blev raka vägen till badkaret efteråt!!

Köket klart

Nu är vi klara med vår lilla make-over på köket, inför måndagens husvärdering. Vi har målat väggarna och kaklet och jag har även tapetserat ovanför bänken med samma tapet som vi har i matrummet. Det blev ett klart lyft, om inte annat för ljusets skull.

FÖREEFTER


FÖRE


EFTER


FÖRE


EFTER

Maltes nyfunna tunga!

Ja Malte har tydligen upptäckt att han har en tunga och att den är såååå rolig att räcka ut! Det är ju bara så charmigt och den är ju så liten och söt. Inte lätt att hinna fånga det på bild, men ibland har man tur. Lär bli fler kort vr det lider.


RSS 2.0