MHV oktober

Jag har en supergullig hemlig vän på Pyssel denna månaden. Kolla in vad jag fick!! Urläckra papper från Pink Paisley, pärlor, band ett FINT kort OCH den superfina stämpeln från the Greeting farm, Edward! Han kommer att bli en i raden därifrån känner jag! URSÖT!! TACK SÖTA DU!


Solig höstdag

Idag har det varit en helt underbar höstdag med klarblå himmel och sol i mängder. Temperaturen har pendlat mellan 5 och 8 plusgrader. Vi har varit ute i flera omgångar. Moa hade en kompis på besök och de lekte så bra ihop. Skönt när barnen blir större och klarar mer på egen hand.

Malte är förkyld igen! I vilken gång i ordningen, det vet jag inte! Det jag vet är att jag VERKLIGEN INTE vill bli sjuk igen. Men mina förhoppningar är ju inte så stora...jag kan ju tydligen inte stå emot basilusker! Inte kan jag låta bli att pussa på barnen heller!

Andreas har bytt till vinterdäck. Först var det inte säkert att det skulle gå, eftersom bakdäcken satt fast, fast bulten var borttagen. Men efter lite funderande från mig och ett samtal till min far, som bekräftade min tanke, så gick det! Lossa bultarna och gunga bilen. Till det så körde han fram och tillbaka på uppfarten och bromsade tvärt. Nu kan jag känna mig lite tryggare på morgonen när jag ska till jobbet i inlandet. Dubb...det är grejjer det! ;-)

Städat, bäddat rent och tvättat har jag också hunnit med idag. Ingen hejd på husligheten! Jo kaninerna har också fått städad bur.

Jag passade på att ha kameran med mig ut tillsammans med barnen idag och det blev en del fina bilder.

Bra slut på en riktigt jobbig vecka i övrigt och med ett konstaterande att man är sällan så ensam som man tror att man är! Tack mamma och pappa för räddningen!

Bloggpillar

Som ni ser så håller jag på och byter utseende på min blogg...igen! ;-) Den här gången håller jag på och lär mig lite svårare koder o-dyl, så det lär ta lite mer tid. Men roligt är det!

Skapat för Brunsons

Jag kunde inte vara lyckligare över att vara medlem av Brunson DT. Det är så roligt och inspirerande! De senaste två veckorna har jag skapat både layouter och ett kort av det underabar paketet jag fick. Nu ska de skickas till Sara för att visas i butiken.


Förkyld igen!

Ja det är nog tyvärr så...snorig och hostig! Det är nog bara att inse att jag ska vara sjuk i höst. Det gör ju inte saken bättre att barnen och då framför allt Moa har varit fullkomligt odräglig idag. Hon har inte lyssnat alls, kommit med snäsiga svar och busar/bråkat med Malte HELA dagen! *Djup suck*

Bloggodis hos Papper & Sånt

Ja man tar ju chansen såklart. Nån gång ska man väl kunna ha lite tur!

 


Klicka på bilden så kommer du till deras blogg!


RSS 2.0