Underbara ungar

Här kommer en del bilder som tagits på ungarna i jul.....mest för familjen i norr! :-)


Malte i sina fina festkläder


Å Moa i sina


Moa väntar på julklappar!


Maltes första julklapp


Malte på sin nya coola bil och i sina nya fina kläder.


Å Moa i sina matchande kläder.


Moa i full Pippi-mundering. SÅ SÖT!


Moa med sin nya fina docka som har de finaste kläderna i världen, som mormor sytt!


Moa säger åt Malte att han inte får ställa sig upp i fotöljen!

Stilig kille!

Är inte Malte stilig, så säg!?! Nu har han vuxit i MODO-kläderna han fick i doppresent, det fattas bara lite på byxorna, men där får det nog bli en resår i bensluten så att hela dressen kan användas tillsammans. SÅ SNYGGT med rött och svart...märket är det ju inget fel på heller....eller vad säger pappa och farfar!!?? ;-)
Malte i kastrullen

Denna bild blev verkligen obetalbar. Vi har barnsäkrat flera skåp i köket, men inte kastrullskåpet, så där hänger Malte ofta nu. Igår hittade jag honom sittandes i den största kastrullen. Ansiktsuttrycket verkar säga:

-Vadå, får jag inte sitta här? Det är väl den perfekta stolen! (eller nåt i den stilen)


Julgranen och en till julgrupp

Som rubriken säger...årets julgran och en julgrupp, snarlik den förra, som familjen Wisén fick förra lördagen.
Å denna fina skapelse fick jag av mamma härom dagen som lite uppmuntran i en jobbig tid. JÄTTEFIN!
Scrappa min bild

Inne på Pyssel.net så har vi haft en swapp där vi scrappar varandras bilder. Den som scrappade min bild var Lisa. Här kommer LOen på Malte som hon gjort. SÅÅÅÅ FIN!!


Lucia på dagis

I morse var det Lucia på dagis och Moa var så uppspelt över att få vara just, Lucia! Jag älskar dessa små sammankomster på dagis när barnen ska sjunga. Det är så mysigt! Ännu mysigare var att Andreas hade möjlighet att vara med och han tog på sig rollen som förste filmare. Detta var ju Moas första riktiga Luciaframträdande på dagis.

Malte stortrivdes bland alla barn och vuxna och gick glatt omkring och tittade. Han satt sedan lugnt och snällt i mitt knä under de 10 minuter som barnen sjöng. Det var inte illa!

Jag hade såklart kameran med mig, men jag vågar inte lägga ut bilder där andras barn finns med, utifall deras föräldrar inte skulle gilla det...MEN jag har en bild på Moa i full utstyrsel. Så fin!


Julgrupp och krans

Ikväll ska vi bort till vänner på middag och då kände jag att jag ville ha med mig en liten julgrupp. Jag gör ju hellre en egen än köper en färdig. Var på Blomsterlandet och köpte växter och dekorationer till en kruka jag hade hemma sedan innan. Passade även på att skaffa en dörrkrans, som jag dekorerat och hängt på ytterdörren. Blev väldigt nöjd med båda!

Tack Agneta igen för allt! Puss & Kram

Några busiga blickar

Ja här hemma har vi fullt upp med Lille Malte. Han går ju för fullt och ökar takten för varje dag. Utveckling är ju mysigt, men kan också bli för mycket! Jag passar på att fota honom "in-action" så fort jag hinner utan att han hinner ställa till med STORT kaos. Här kommer några goa "bus-bilder"

Min första skrivbok

Nu har jag äntligen testat min BIA (Bind it all-machine) och det gick bra efter lite övande och studerande av informationsvideo. Det bidde en Hälsodagbok som jag är väldigt nöjd med. Favoritfärger på Daisy D-papper och i A5-storlek.  Några bilder på hur det såg ut före och efter:


De olika delarna till omslagen


Skrivbladen och spiralen


Ihopbunden


Enkelt dekorerad


Insidan

RSS 2.0