Moas kort

Jag tror inte att jag visat detta kort innan. Det gjorde Moa helt själv (nästan) till sin kompis Ebba som fyllde 4 för ca. en månad sedan. Det jag har hjälpt henne med är att skära till kortstommen, färglägga stämpelmotivet och skriva Grattis på födelsedagen Ebba. Resten har hon faktiskt gjort själv! JÄTTEFINT tycker såklart jag!
LO skapad idag

Igår fick jag tid till att städa och organisera upp min scraphörna. Det behövdes verkligen! Nu kan jag återigen sitta och skapa utan att oredan stör mig. Värdefullt att kunna stjäla några scrapminuter här och där. Dagens LO kommer här:


POG 2008

I helgen var jag på POG (Pyssel Orgie Göteborg) från fredag eftermiddag till söndag eftermiddag. 50 pysslande tjejer från forumet Pyssel.net samlades på Lillhagens vandrarhem för att sedan bege sig en bit bort till Aschebergska eken, en stor och ljus lokal som rymde oss alla.

Det bjöds på utmaningar, shopping hos Arkivet och Stämpelstudion, god mat och mycket trevligt sällskap. Många stannade uppe långt efter pyssellokalen stängt, men jag somnade gott vid 01.30, båda kvällarna. Kände att jag ville passa på att sova gott när inga barn kunde störa mig!!

Nu är det bara att se fram emot POG 2009.

Å så lite bilder såklart....

LO jag skapat under helgen och inför:Å så några från träffen:

Bordet som jag satt vid


Scraprummet


COS aka Caroline. Min bords- och rumskamrat


AMA aka Anna. Bordskamrat nr. 2

30

Jepp! Nu är jag 30 och det känns hur bra som helst. Det enda som inte känns bra är att jag är i mitt livs sämsta form. Hittar inte tiden att åka och träna mer än en gång i veckan. Så det måste det bli ändring på. Annars tycker jag att det låter så mycket bättre att säga att jag är 30 än 29. Lite vuxet!

Jag hade en sån trevlig födelsedag med öppet hus. I stort sett alla mina vänner kom och mamma, pappa och syrran var på plats. Precis som Andreas föräldrar och bror med flickvän. Ett par av våra grannar dök också upp, vilket var jättegulligt och trevligt.

Jag fick min efterlängtade systemkamera, en Canon 450D med minneskort och väska!!! Men det räckte tydligen inte...jag fick en BIA (Bind-It-All machine) som man använder till att göra egna album med, smycken, pengabidrag till tatuering, tjejmiddag, Mateus-fat i rosa, en liten geisha från Japan (hur söt som helst!) och en massa blommor. Hoppas att jag inte glömde något nu!

Här är några foton som jag hunnit ta med kameran (klicka för förstoring):

   

     

Utmanad

Har blivit utmanad av goa Wih så det är väl bäst att jag försöker svara på frågorna.

Vilken mat äter du ofta? Måste nog tyvärr svara köttfärs, i olika former. Såååå less på köttfärs!!!!

När du är på kalas, är du personen som sitter eller hjälper du till att duka av?
Det beror nog lite på var jag är, men eftersom jag uppskattar hjälp när jag bjuder så hjälper jag gärna till när jag är borta!

Var sitter du helst när du bloggar? I MIN hall uppe, där jag har scraphörnan.

Köper du ofta Triss?
Nästan aldrig! Kanske borde göra det lite oftare?

Vilket land eller vilken stad har varit din bästa semester?
Jag har bara varit på en utlandssemester och det var till Rhodos. Det var urmysigt! Men jag har bott i Boston i ett år och det var KANON på alla sätt. Älskar USA!

Vilken TV-kanal tittar du mest på?
OJ....3:an, 4:an och 5:an!!! Älskar TV!!!

Vilket är ditt favoritvin? Vitt - Stoneleigh Sauvignon Blanc.....sååååå gott! Rött - håller fortfarande på och letar efter en favorit....tips mottages varmt! Det får inte vara för tungt bara.

Utmanar anna78, morfen och Carina

Kram på er!

RSS 2.0