DT

Jag tror att det är OK att berätta nu....jag har fått en DT-plats hos Scraphuset! JA! Det är sant och känns hur roligt som helst, mycket eftersom butiken finns i mina hemtrakter!! Nu hoppas jag att jag ska göra ett bra jobb och Anette gillar det jag skapar.

JIPPI!!!!

Gångna helgens scrappande och pysslande

Ja det är sant...fick 2 LOer gjorda och en altrad liten burk.

Burken har jag valt att kalla "MÅ BRA - burken". I den ska jag skriva ner positiva saker om mig själv, sånt som gör mig glad och sånt som andra sagt om mig. Tanken är att jag ska träna på att ta fram det positiva och att den ska hjälpa mig när jag känner mig lite nere.

     


Första LOen på Malte och här tillsammans med Andreas.

image242


Å så en med Moa, från julafton 2007

image243

Resultatet

Besöket hos frisören gick bra, men Moa hade varit väldigt otålig och frågat om det var klart snart, hela tiden. Sedan ville frisören klippa lugg på Moa, men det var tur att Andreas sa stopp. Jag tycker att hon är så fin i sitt långa hår och sedan har hon hårspännen varje dag, så hon slipper hår i ansiktet.

Så här fin blev Moa:

image236

image237

image238

Lite nervös

Just nu sitter Moa hos frisören, tillsammans med Andreas, för att klippa sig. Hon har själv tjatat om att hon vill gå till frisören, så då fick det bli så! Jag känner mig lite nervös, eftersom jag inte själv får övervaka och beskriva hur jag vill att det ska se ut...det är känsligt det där med hår!! Men jag har gått igenom det med Andreas och sedan har han även ett foto med sig på Moa från förra sommaren. Det ska nog gå bra!

Foto kommer senare!

Malte växer

Ja det händer mycket nu med Maltes utveckling. Han är mer vaken och med när han väl är vaken, för han sover ganska så mycket nu. Igår kväll hade han en jobbig period mellan 19 och 20-21 någonting, MEN sedan somnade han på soffan....vi bar upp honom vid 23-tiden...han fortsatte sova och vaknade inte förrän 02.40!!!!!!

Idag har han sovit massor! Han äter ur ett bröst och så somnar han och sover flera timmar, så tuttarna värker av mjölk!!! Kanske håller han på att trappa ner på intaget. Han har ju gått upp så bra hittills och växer bra på längden. HOPPAS!!!


Maltes vikt- och längdsiffror:

Födsel: 3790 g 53 cm
7 dagar: 3680 g 
12 dagar: 3990 g 53,5 cm
3 veckor: 4490 g 54 cm
4 veckor: 4835 g 55 cm 
5 veckor: 5290 g 56,5 cm
6 veckor: 5640 g 57 cm (NU)


Igår tog han även nappen på RIKTIGT för första gången!! Jag vågar inte riktigt tro på det, så vi får se fortsättningen. Det var såklart den runda gamla klassikern också, en sån som vi hade när vi var små och den enda napp som Moa tog.
image235

Ett bidrag till cropen som var på Pyssel.net

Ja jag hann faktiskt göra ett bidrag, utifrån en underbar skiss á la Zarischka. Blev nästan förvånad över hur snabbt jag fick ihop den och att jag blev så nöjd. Har ju inte scrappat mycket alls på sista tiden.


image234

Malte växer

Veckans siffror, 4 veckor gammal:


Nu 4835 g och 55 cm lång. Huvudets omfång, 38 cm.

Han har gått upp 1 kg på 4 veckor, så visst finns det mjölk! Hur skönt som helst. I morgon är han 1 månadBilder kommer....lovar!

Frustrerad

Just nu haglar nyheterna över sveriges alla scrapbutiker. De kommer massor av roliga nya produkter, som jag vill ha...MEN som läget ser ut nu finns det inte pengar till scrapsaker och det gör mig frustrerad!! Jag har inte handlat något på jättelänge och lagret sinar (OK...allt är relativt!) Jag ser allt nytt, som jag skulle kunna göra jättefina albumsidor av, men så kan jag inte handla!! TYPISKT! (som Moa skulle ha uttryckt det!)

Så...nu har jag gnällt av mig lite! :-(

Våra sötisar

En stolt storasyster håller sin lillebror!

image233

MHV februari

Min hemlige vän denna månaden var otroligt snabb!! Igår damp det ner ett paket i brevlådan. Det var en förvaringspärm till mina Revolution-dies, ett par motivsockar och ett fint kort. STORT TACK!!

image232

TRÖTT

Ja nu har det inte hänt så mycket i bloggen på ett tag igen...varför? Jag är såååå TRÖTT!!! Även om Malte inte äter oftare på nätterna, utan håller fast vid sina mattider; 22-23, 03-04 och 06-07, så har han svårt att komma till ro och somna om direkt. Dessutom är kvällarna mellan 19 och 22-23 jobbiga då han vill snutta HELA tiden! Jag är helt slutkörd efter de timmarna. Magen hans verkar dessutom krångla lite extra då!

Men om man bortser från tröttheten, så har första veckan på egen hand med barnen gått jättebra! Moa är tillbaka till sitt gamla jag, även om hon har trotstendenser just nu, men det är mest mot Andreas... Hon lyssnar nästan oförskämt bra på det jag säger. Kanske är det för att jag är lite mer bestämd och inte drar mig för att spänna ögonen i henne...då slipper jag höja rösten!

Man lär sig något nytt om föräldraskapet varje dag!

RSS 2.0