Ut med lite frustrationer

Jag känner bara att jag måste få skriva av mig lite och dela mina tankar med cyberrymden!

Just nu är det ganska tungt och det känns så typiskt, när det egentligen är rättså bra faktiskt. Jag är sjukskriven, vilket känns bra. Jag får möjlighet att ta varje dag som den kommer utan en massa måsten och det har funkat KANON!! Jag kan vila när jag behöver, eftersom Moa är inne i en period när hon behöver vila en stund på dagen igen.

Graviditeten känns bra, förutom att jag inte klarar att göra någonting ansträngande över huvud taget, utan att få onda sammandragningar. Det är såååååå FRUSTRERANDE!!!!!!!!!  Jag har varken tid eller lust att vara en soffpotatis, men ibland känns det som att det är det enda jag klarar av... jag vill ju inte föda för tidigt!!

Sedan är det hela cirkusen med renoveringen. Jag har ju valt att helt ställa mig utanför (ja nästan i alla fall!) badrumsrenoveringen tills dess att golvmattan är lagd. Sedan ska jag tapetsera väv, måla och kakla duschen. Men det i sin tur har gjort att jag slagit av renoverings-modet (läs med engelskt uttal). Jag kan inte förmå mig att ta itu med det lilla som saknas för att få i ordning vårt sovrum, eller att börja med Moas rum. DET gör mig otroligt frustrerad och rastlös.....jag VILL ju, men orkar som inte! Det är eg. inte så särskilt ansträngande jobb, men det ska göras! Det kan iofs ha att göra med också att jag inte finner tiden när jag kan jobba i lugn och ro. På dagarna har jag Moa att skola in på dagis (denna veckan) och sedan passa hemma, på kvällarna håller Andreas på i badrummet uppe och då vill jag bara vara för mig själv. Känner mig lite som "renoveringsänka". Vi träffas när han kommer hem och sedan när vi går och lägger oss. DET är INTE roligt!!!

Utsidan av huset är snart klar. Rune har gjort sååååå fint på gavlarna. Önskade att jag kunde visa bilder!!! DET är ju en annan frustration just nu....BREDBANDET! eller avsaknaden av det!!! Jag kan inte säga det för många gånger....FATTAR inte att det ska behöva ta SÅN TID!!!!!!!

Slutligen så saknar jag min mamma och pappa...ja, det är faktiskt så! Jag erkänner! Jag hade verkligen behövt deras hjälp och stöd just nu. De gör så gott de kan via telefon. Jag förstår att de känner sig frustrerade också och vill kunna hjälpa mer. Men det är ju så kläget är och det blir ju mer påtagligt när man känner sig lite nere i grunden...men vi ses ju snart! Det är ju bara 5 veckor kvar!! LÄNGTAR!!!!!

Vill ju avsluta med att säga också att vi inte är helt utan hjälp...TVÄRT OM!!!! Vi har ju fått fantastiskt stöd av vänner och svärföräldrar. Utan er hade det aldrig gått!!!!


Så, nu är jag klar tror jag!!


KRAM till er alla!

Sjukskriven

Idag blev jag sjukskriven t.o.m den 14/10, vilket känns skönt. Har ju problem med foglossning och all stress på jobbet har gjort att jag mår dåligt och får sammandragningar. Jag tror ju att sjukskrivningen kommer att fortsätta, då foglossningen inte brukar bli bättre, utan snarare sämre ju längre tiden går.

Annars är allt bra. Renoveringen går framåt. Sovrummet har fått nya fönster, panelen till den gaveln är målad och ska upp i morgon. Nu i och med sjukskrivningen så ska jag nog få tid och ork till att måla och tapetsera Moas rum. Men nu ska det göras i ett långsamt tempo.

Badrummet har börjat renoverats också. Andreas och hans kollega Reijo rev ut allt i helgen och ska fortsätta nu i veckan. Det kommer att blir sååå bra när det är klart, framför allt stort!!!

Ha det gott tills nästa gång!
KRAM

Ett litet inlägg i alla fall

Fortfarande inget bredband, vilket är HUR frustrerande som helst!!!!! Dröjer nog tyvärr 2 veckor till...minst!!!!!  Fattar inte att det ska vara så svårt att fixa detta. Nu har de ju en telefonlinje att koppla in det på!!!!!

Känner mig avbloggifierad! Kan ju inte blogga som jag vill, med massor av bilder på allt vi åstadkommit här hemma. Nu är ena gaveln utvändigt renoverad och målad och SKITSNYGG!!! Men kan jag visa detta...NEEEEJJJ!!!! För att inte tala om allt vi gjort invändigt...även om slutfinishen saknas!!!!

Magen växer så det knakar. Börjar bli lite svårt att andas när jag sitter för upprätt. Känns som att det kommer tidigare denna gången. Men det brukar ju det mesta göra tydligen! Sparkar bra gör plutten också! Framför allt på kvällarna!!!!

Å sist men inte minst....vi ska gifta oss!!!!!! Jepp...ÄNTLIGEN, ska jag få bli fru Lundberg. Ska bli så mysigt! 3/11 på självaste All Helgona sker det. Litet, intimt, borgerligt och med egendesignade ringar!!!! Längtar mig blå!!!!

Återkommer med mer, å snart jag fått bredbandet tillbaka, eller när det hänt något nämnvärt!

KRAM

En liten uppdatering

I lördags, den 1 september flyttade vi in i vårt nya hus. Det har varit en känslomässig berg- och dalbana. Häftigt, jobbigt, spännande och roligt! Det har även inneburit att vi är utan bredband ett tag. Förhoppningsvis, så återkommer det i slutet av veckan och DÅ ska bloggen uppdateras ordentligt!!!

Jag har MASSOR av bilder att visa och känner mig sååååå sugen på att blogga, men det är inte lika lätt via ett uppringt modem. Så håll ut!!

KRAM

RSS 2.0