Mera godis!

Denna gången är det Handstämplat som lottar ut scrapgodis. Titta in och ta en lott du med!


Väska och plånbok

Igår snubblade jag in på Din väska här i Falkenberg, bara för att titta medans Andreas hämtade ut kortison till Malte på Apoteket. ÄLSKAR ju väskor och plånböcker och har länge funderat på nytt, eftersom väskorna håller på att gå sönder och plånboken som jag haft i 11 år är sliten och inte så rolig längre. Hittade då en Friis & co väska i svart som jag blev förälskad i. STOR, men inte "over the top", bra fickor och både axelrem och handtag. Dessutom hittade jag en så läcker plånbok i lila präglat skinn. Sååååå läcker!

Jag skulle ju inte handla, så jag gick därifrån utan påse...MEN jag kunde inte få väskan och plånboken ur huvudet. Sånt är aldrig hälsosamt! Tänkte att jag kunde ju testa att lägga fram idén om tidig födelsedagspresent (fyller 11/10) till mamma....OCH hon den underbara sa JA! Så nu finns de i min ägo och de är bara toppen!

Tänk vad barnsligt nöjd man kan vara över materiella saker och då framför allt (just nu) en väska och en plånbok. Lite prylgalen kan man få vara...MEN jag använder ju faktiskt väska dagligen. Känner mig handikappad utan!

PUSS mamma!

P.S. Nu ska jag bara få tag i ett snyggt väsksmycke också, så är kitet komplett! :-)En till...

Jajamensan igår kväll fick jag färdigt ännu en LO. Denna gången en med Moa när hon skulle göra sin egen ostmacka. Hon ser ut som ett litet sött troll i sin morgonfrisyr.


Kan visa dessa också ju...

Ett bidrag som jag skickat in till Scrapbooking mm, men som inte kom med. Väldigt nöjd med denna!
Denna blev faktiskt publicerad!

Jag har SCRAPPAT!!!

Efter ett alldeles för långt uppehåll så har jag äntligen kommit igång med skapandet igen. Framkallade foton härom dagen och det var precis vad som behövdes. Två LOer har det blivit .

Malte ute i trädgården


Å så ett tävlingsbidrag till Storyhouse.

RSS 2.0