Väska och plånbok

Igår snubblade jag in på Din väska här i Falkenberg, bara för att titta medans Andreas hämtade ut kortison till Malte på Apoteket. ÄLSKAR ju väskor och plånböcker och har länge funderat på nytt, eftersom väskorna håller på att gå sönder och plånboken som jag haft i 11 år är sliten och inte så rolig längre. Hittade då en Friis & co väska i svart som jag blev förälskad i. STOR, men inte "over the top", bra fickor och både axelrem och handtag. Dessutom hittade jag en så läcker plånbok i lila präglat skinn. Sååååå läcker!

Jag skulle ju inte handla, så jag gick därifrån utan påse...MEN jag kunde inte få väskan och plånboken ur huvudet. Sånt är aldrig hälsosamt! Tänkte att jag kunde ju testa att lägga fram idén om tidig födelsedagspresent (fyller 11/10) till mamma....OCH hon den underbara sa JA! Så nu finns de i min ägo och de är bara toppen!

Tänk vad barnsligt nöjd man kan vara över materiella saker och då framför allt (just nu) en väska och en plånbok. Lite prylgalen kan man få vara...MEN jag använder ju faktiskt väska dagligen. Känner mig handikappad utan!

PUSS mamma!

P.S. Nu ska jag bara få tag i ett snyggt väsksmycke också, så är kitet komplett! :-)Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, hur var det nu Inga o jag brukar säga...Den som har flest väskor när den dör vinnerr!!!! Du vet ju att jag leder!!! så ingen fara. Ibland behöver man.

Jätte fina

Kram svärmor

2009-07-12 @ 12:58:57
Postat av: Sara på Brunsons

Mitt motto: 'Man kan aldrig ha för många väskor eller skor'!!!

Snygga ♥

Kram

2009-08-10 @ 14:49:03
URL: http://www.sarasegnalillablogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0