Snart är 2007 slut

Året som gått har varit händelserikt. Vi har flyttat till hus, renoverat, gift oss och väntar vårt andra barn. Man kan nästan inte förstå allt vi åstadkommit, men det känns helt underbart. Det mesta har hänt under den andra halvan av året också! Det som känns skönt är att vi gjort bort det mesta av den renovering vi ville innan bebisen kommer. För det kommer nog att ta en hel del energi och planering att få ihop vardagen som 2-barns föräldrar. Då behöver man ju inte en massa renovering hängande över en.

Det är i skrivande stund 13 timmar kvar av detta året och det känns inte som att det blir någon bebis i år, utan att den stannar de futtiga timmar som är kvar och lite till... Det är otroligt hur mycket man kan jaga upp sig själv av en tanke på att ens barn skulle födas på årets sista dag. Det är väl inte världens undergång!?!? Men man ser någonstans att barnet skulle bli besviket någon gång längs vägen. Sist med allt! Moppe, bil, krogbesök...men HALLÅ!!! Det är väl viktigare att barnet föds fram friskt och får en bra uppväxt...och det vet vi att vi kan ge. Sedan kan man ju alltid låta barnet gå i 08-gruppen i skolan, eftersom det skulle gynnas mer av det, än att gå med barn som är födda samma år. Men, men...tänker inte ägna det mer tanke nu!

Husflytten har varit det absolut största, även om vigseln i sig blev vad vi hoppats på. Vi har ju varit tillsammans så länge (8 år) att det egentligen bara var att ändra på det juridiska och befästa det vi redan känner och vet.

Huset ja, det har väl sugit ut både pengar, ork och tålamod. Men det har varit värt varenda jobbig stund, eftersom belöningen varit så mycket större. Visst, ett större ansvar! Men också så mycket mer givande. Det finns inte mycket som är så tillfredsställande som att skapa sitt eget hem efter tankar och idéer man haft sedan länge. Att känna och se att man klarar så mycket mer än vad man tror. Att se sitt hem spegla de människor VI är! Listan kan göras lång...

Det jag hoppas nu av det nya året, 2008, är att vi får fortsätta njuta, men i större dos. Att förlossning och den nya tillvaron med 2 barn ska gå så bra som möjligt. Att alla i vårt liv; släkt och vänner får må bra och känner att de uppskattas så otroligt mycket för de, de är! För utan vännerna och familjen hade vi t.ex. aldrig fixat husflytt och renovering så bra som vi gjort.

Nu vill jag bara önska alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Sköt om er!
Kram Anneli

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gott slut och gott nytt på er
våra allra käraste, kära!!!!
Vi älskar er ALLA så otroligt mycke´ och vill er allt gott. Ta vara på alla stunder och försök att vila i nuet, så att ni orkar vidare med alla "projekt".
Jag/ vi finns här för er
Kram svärmor, mamsen o farmor ...snart x2

2007-12-31 @ 15:07:40
Postat av: Lena & Lisbet

Vi behövde stämplar inför ett scrapprojekt som handlade om Sveriges vilda djur. Det resulterade i att vi tog fram lite stämplar och nu säljer vi dem vidare till er som har jägare i familjen, barn som är inresserade av djurspår eller någon som ser en möjlighet att göra ett snyggt kort med spår på.

Välkommen att titta in på vår blog.

Lena & Lisbet

2008-01-02 @ 13:57:35
URL: http://articsisters.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0