Jag är GRAVID

Jo det visste väl de flesta...MEN jag har inte känt mig såå gravid på hela tiden, som jag känt mig i helgen. Ryggen värker hela tiden, så jag knaprar Panodil Zap, så mycket jag vågar. Magen är ivägen, så snart orkar jag inte ta på/av mig strumporna själv. Man blir ju så himla anfådd, när lungorna trycks ihop.

Vad gäller ryggen, så har jag upptäckt det att det blir värre när jag tar på mig skor med liten klack....det har jag ju gjort för att gå in skorna till bröllopsdagen, men det kommer att bli plågsamt för ryggen att ha de...MEN ska man vara fin får man lida pin!!

Sammandragningarna känns mer och mer, men de är ju som tur är, inte ihållande och regelbundna. Vill inte föda sååå tidigt!! Men attans vad de kan ta udden av vilken stund som helst.

Nätterna kan man ju tycka ska vara en paus från allt ont, men INTE då!! Nej! Varje vändning i sängen gör ont och jag vaknar. Blåsan kan ju inte hålla mycket alls nu och nattliga turer till toaletten är ju inte ovanliga. Å klarar man sig från det, så håller den ju på att sprängas på morgonen. Sedan har jag så smått börjat drömma mardrömmar om allt och lite till. De flesta handlar om blödningar! Ingen har varit så läskig än att jag vaknat och känt mig förtvivlad (som en gång när jag väntade Moa!!) men det är inte roligt ändå!

Hur som helst så längtar jag massor till januari och ankomsten av den lill*. 13 veckor kvar!!!! *pust* *stonk* *stön*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0