Lite av varje

Nu har vi börjat med att fräscha upp Moas rum. Spackling och sånt är gjort, så ikväll ska vi/jag måla första lagret med äggskalsvitt på två av väggarna, för att förhopnningsvis kunna tapetsera i nästa vecka. I helgen ska vi ju till Borås och bara njuta!

Vattenledningarna till badrummet uppe är nu bytta och det blev så bra. Sånär som på något enstaka skärsår, pga trångt utrymme, så gick det bra för rörmockaren. Knappt en timmes jobb var det! Så nu kan mattläggarna komma imorgon och förhoppningsvis har de rätt matta med sig! ;-)

Moa vrickade foten, efter att ha snubblat till på de sista trappstegen i söndags. Hon var hemma från dagis på måndagen, men igår kände hon inget längre, så då fick hon gå igen. Det var hon GLAD över! Hon trivs så bra på dagis. Pratar mest om Ida och Sara, men jag vet att hon kommer väldigt bra överrens med Malte också. Tror inte hon vill erkänna det bara...känns som tonårsfasoner ibland! ;-) Hon haltar fortfarande lite sött, men har inte ont...säger hon...och då måste jag ju tro på henne. Kanske lite stel bara.

Livet känns i allmänhet riktigt bra just nu..lite medvind och flyt igen, så det känns ju kanon!

KRAM

Kommentarer
Postat av: svärmor

Kram på er !
Skönt med flyt ibland. Och du...GRATTIS på födelseda´n!!!! Vi ser fram emot att få rå om er alla.
Kram svärmor,farmor o mams

2007-10-11 @ 12:40:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0