Helgen som gått

Vilket UNDERBART väder vi haft i helgen. Runt 20 grader alla dagar och sol från klarblå himmel. Idag var helt klart den bästa dagen. Vi har hunnit med massor i helgen, det mesta idag. Andreas har varit fantastiskt duktig och klippt gräset, sopat uteplatsen, sågat ner en död buske m.m. Jag har dammsugit, rensat ogräs, bakat bullar och strukit tvätt.

Jag har ju såklart inte kunnat sitta inne hela helgen, men idag var jag ute lite för länge. Pollen i massor och ögonen rann och kliade. Mycket ögondroppar blev det och så lite vila, eftersom medicinen slår nocken på mig. Borde gå till doktorn för att få en ny utredning, men det finns inte medel för det just nu... :-(

Malte lyckades rulla från rygg till mage nu i kväll och vi missade själva rullningen!! TYPISKT! Men nu vet vi att han kan båda vägarna. Nu ska han bara finjustera färdigheterna! Tänk, han är 4 månader redan!!

Jag har fått lite tid till att scrappa i helgen, vilket har känts helt underbart. Det har varit Cyber crop på Pyssel.net och jag fick 3 bidrag gjorda i fredags (Bidragen läggs upp när vinnarna är utsedda). Sedan gjorde jag ju ett DT-alster också. (Se inlägget efter detta)

Vi har installerat den nya digitalboxen med inbygd hårddisk från Boxer. Fungerar nästan OK. Förhoppningsvis löser det sig i veckan.

I morgon kommer vår vägföreningsordförande och sågar ner granen på baksidan. Vi tar risken...kan bli för mycket sol, men vi måsta få slippa alla barr i gräsmattan. Inte roligt att gå barfota nu! Det är ju kanon med Leif, som han heter, han kan bistå med massor av hjälp och utlåning av verktyg och är dessutom trevlig.

KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0