Är det inte VAB så är det VAV

Ja...Vård Av Vuxen! Ja av mig själv då. Sedan i fredags så har en förkylning tagit sitt starka grepp om min kropp. Nästan från topp till tå, även om jag inte har någon värk i tårna. Toppen känns mest! Hela huvudet är fyllt av bomull och jag vet inte hur jag ska plocka den. Nu känns det dessutom som att bassiluskan vill att jag ska ha en halsfluss också. Men om jag får bestämma så ska hon ut ur halsen snarast. Orkar inte ha mer ont, det räcker att huvudet och lederna värker.

Sedan är det ju inte helt svårt att börja tänka i banor av Nasseinfluensan (låter bättre än svin, tycker jag...och bättre än A(H1N1)v! Vem kommer ihåg det?) också. Hur ska den kännas, kan det vara den som jag drabbats av? Hur pass farlig är den? Sunda förnuftet och all vettig information säger att den inte är farligare än någon tidigare influensa, men att den sprids snabbare. Men sedan har vi ju den stora giganten MEDIA, som bara älskar att slå upp STORA rubriker med de allvarliga fall vi har i Sverige. Folk som ligger med kollapsade lungor och kämpar för sina liv. Det vi inte får veta är ju deras sjukdoms- och hälsobakgrund. Vad de ens friska innan?? Nä man gör sig nog en tjänst genom att inte fnula för mycket...

Har gett mig på scrappandet igen efter ett längre uppehåll. Inte helt lätt när jag knappt kan koncentrera mig på att göra en sån enkel sak som att spela spel på Facebook...jo jag erkänner....lite beroende av Mafia Wars och Farmville! Men det ÄR ju så roligt! Tillbaka till scrappandet...jag jobbar på en LO med Malte i poolen från i somras. Känner mig hoppfull!

DÄR tog energin slut....fortsättning följer när energinivån är påfylld. (Ni Mafia Wars-nördar förstår vad jag menar! ;-)

Kram till dig som orkat läsa så här långt!
*snörvlar*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0